Onze leidraad: drive en passie voor ons werk!

Wie wij zijn

Ons verhaal

Lange autoritten naar de cursus Osteopathie bij Kinderen zorgde voor een mooie vriendschap en het opzetten van een charity-project (Osteopatisch Kinderproject de Twentse Zorgcentra) met kinderen met een (meervoudige)verstandelijke en fysieke beperking. Na 10 jaar stopte het project, maar de drive en passie om het voelen/de perceptie op de kaart te blijven zetten bleef. De ideeën kregen meer vorm en Osteopathic Studies was een feit.

Osteopathic Studies is een initiatief van Corry Bezuijen (D.O.-M.R.O.), Carla Harmsen (D.O.-M.R.O.) en Dennis Holverda (D.O.-M.R.O.) zich aangesloten toen hij hoorde van de plannen voor de Biobasics NL.

Deze succesvolle samenwerking leidde tot 2 succesvolle Biobasics NL edities en een nieuwe uitdaging:
Het organiseren van een 3 daagse cursus met een internationale spreker. 

De cursus New Tools in Osteopathy met Maurice Bensoussan was in alle opzichten een geslaagde cursus. Dat heeft Osteopathic Studies doen besluiten om nog een cursus te organiseren met Maurice Bensoussan. Zijn passie om zijn ervaring door te geven voordat hij met pensioen gaat maakt dat er een team van ervaren collega’s gevormd is. Door Covid-19 is de cursus een aantal keren uitgesteld. We hopen dat de cursus op 8, 9, en 10 oktober 2021 doorgang kan vinden.

Sinds 1 januari 2021 is Corry officieel gestopt als bestuurslid van Osteopathic Studies. Wij danken haar voor de inspirerende bijdrage die zij geleverd heeft bij het tot stand komen van Osteopathic Studies, de Biobasics en New Tools in Osteopathy. Haar belangeloze inzet, het vele werk dat ze verzette voor Osteopathic Studies hebben mede gemaakt dat we mooie cursussen hebben kunnen neerzetten.

Osteopathic Studies blijft een non-profit organisatie en gaat op dezelfde manier verder met Dennis en Carla.

Dennis Holverda

Dennis Holverda

D.O. M.R.O.

Carla Harmsen

Carla Harmsen

D.O.-M.R.O.