Dennis Holverda

Dennis Holverda, is 45 jaar en sinds 2001 werkzaam binnen de Therapeutische Maatschap Gimbornhof te Zevenaar. Na zijn studies Fysiotherapie, Manuele therapie en CranioSacraal Therapie, is hij Osteopathie gaan studeren.

In 2007 is hij afgestudeerd aan de ‘International Academy of Osteopathy’  en sindsdien als geregistreerd Osteopaat werkzaam in hun praktijk. Hier behandelt hij dagelijks met veel plezier zowel volwassenen als baby’s en kinderen met uiteenlopende klachten.

Osteopathie is het helemaal! Ook als afgestudeerd Osteopaat ben je nooit klaar.

Nieuwe ontwikkelingen en verdiepingen in de Osteopathie blijven Dennis boeien. Zo is hij direct na het afstuderen verder gaan verdiepen in de biodynamische aspecten van de osteopathie. Deze manier van benaderen grijpt nog meer terug op de grondbeginselen van de Osteopathie, namelijk het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hierbij wordt niet alleen gezocht naar de oorzaak van de klacht, maar ook naar de vitaliteit in het lichaam die nodig is voor herstel. Dit proces stimuleren en de zelfgenezende werking van het lichaam ondersteunen, maakt Osteopathie tot een prachtig beroep!

http://www.osteopathiezevenaar.nl/tabletSwiffy.php