Corry Bezuijen

Osteopaat DO-MRO

Loopbaan als osteopaat.

Corry is in 1994 afgestudeerd als osteopaat en werkt sindsdien in haar eigen praktijk. Na de opleiding afgesloten te hebben, bleef er voor Corry nog een grote vraag staan: is dit het? Om zichzelf verder te ontwikkelen heeft zij vele bij- en nascholingscursussen gevolgd, onder andere de postgraduate opleiding osteopathie bij kinderen. Geassisteerd bij een aantal cursussen van Hanneke Nusselein. Tutor geweest bij de Still Kids clinic.

Tijdens de vele autoritten van en naar cursussen hebben Carla en Corry een mooie vriendschap opgebouwd, die zich collegiaal vertaalde in het opzetten van een charity-project in Almelo, het Osteopatisch Kinderproject voor de Twentse Zorgcentra, ten behoeve van kinderen met een (meervoudig)verstandelijke en fysieke beperking. Dit heeft 10 jaar gedraaid, waarbij Corry vele stagiaires begeleid heeft. Dit project was een prachtige leerervaring voor haar invulling van osteopathie.

Een belangrijke leidraad bij haar werk: welke kennis heb ik nodig, welke wegen kan ik bewandelen om de mens die met een hulpvraag in mijn praktijk komt, zo goed mogelijk in zijn geheel te behandelen? Om te blijven groeien als mens, als osteopaat is Andrew Taylor Still, onze grondlegger, een grote inspirator. Behandelen met feeling, seeing, thinking, knowing and caring fingers! (W.G. Sutherland) Wat een boeiende weg!

Corry Bezuijen
Staff Information
Stay in Touch