Blog

Update september 2018 Osteopathic Studies

Deze zomer hebben we niet stilgezeten! Osteopathic Studies is hard op zoek naar een nieuwe goede locatie. Dit blijkt niet zo’n makkelijke klus te zijn. De Pitch& Putt te Diepenheim waar we superfijn onze Biobasics NL konden organiseren heeft een extra escaperoom gebouwd, waardoor voor ons de ruimte niet meer optimaal is. Reden voor ons om op zoek te gaan naar een andere locatie. We hopen op deze nieuwe locatie net zo fijn te kunnen samenwerken met de eigenaren als met Harrie en Anita. Zodra de nieuwe locatie definitief is zullen we dit bekend maken op onze site en op facebook.
Daarnaast zijn Corry, Dennis en Carla deze zomer regelmatig bij elkaar gekomen om te brainstormen over de toekomst. We gaan het net iets anders doen dan de afgelopen 2 jaar. We zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Zo willen we in het najaar van 2019 een internationale ervaren spreker naar Osteopathic Studies halen, die een praktijkgerichte osteopatische cursus gaat geven. In 2020 zullen we een 3e editie organiseren van de BIOBASICS NL. Op onze website en op Facebook zullen we jullie op de hoogte houden van onze vorderingen.

Tips! Naast alle interessante cursussen die bij de diverse organisaties worden aangeboden willen wij jullie wijzen op 2 interessante cursussen:


De SEOC en SCTF BELGIUM organiseert de volgende interessante cursus :
COURS: CORTEX I
Door Maurice BENSOUSSAN, MD,DO, FCA
Antwerpen van vrijdag 7 tot en met zondag 9 december 2018.

Deze cursus wordt in het Engels gegeven. Dr. Maurice Bensoussan is een gerenomeerde docent die tevens directeur is van S.E.O.C. Daar geeft hij al jaren les over verschillende onderwerpen. Voor meer informatie over de cursus kunt u de website https://www.sctf-belgium.be/nl/future.php of https://www.seoc.fr/fr/agenda/

Interesse ? Wees snel met aanmelden want vol=vol!! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Dit jaar waren we zeer vereerd en verheugd dat John Lewis D.O. 2 interessante lectures gegeven heeft tijdens de BIOBASICS NL 2018.

 

 

 

 

In 2019 komt John weer naar Nederland voor een 2 daagse cursus op 21 en 22 maart  bij Panta Rhei. Heb je interesse in de filosofie van Dr. A.T. Still dan is deze cursus een absolute aanrader. Voor meer informatie zie www.Pro-osteo.com